1982 aastal alguse saanud Eesti pereettevõte Matsimoka toodab ning müüb traditsioonilisel meetodil valmistatud ja ainult Eesti toorainest valmistatud lihatooteid. Meie pikaajalised kogemused on nüüdseks lihvitud juba 3 põlvkonda ning Matsimoka Butchery on nende kogemuste kulminatsioon. Müüme oma tooteid ainult ise, selleks oleme välja töötanud spetsiaalse Matsimoka kvaliteetlihapoe kontseptsiooni. Meie poed asuvad Tartus Kaubamajas, Rakvere Põhjakeskuses, Ülemiste keskuses, Kristiine keskuses, ja Rocca al Mare keskuses. Meie eesmärk on pakkuda lisaks väga kõrge kvaliteediga lihatootele ka meeldivat ja teadlikku klienditeenindust. Meie klient on teadlik ning soovib endale ja oma lähedastele pakkuda kvaliteetset ja puhast toitu!

Snow
Forest

 

Meie põhimõtted:

  • - Kasutame oma toodete valmistamisel ainult Eestis kasvatatud sea- ja lihaveiseliha, juustu, sibulat, porgandit, küüslauku.

  • - Valmistame oma tooted kasutades traditsioonilisi meetodeid.

  • - Suitsuliha sooldub enne suitsutamist 10-14 päeva soolvees ca. 4OC juures.

  • - Suitsuliha on käsitsi seotud ning valmib ahjus rippasendis tagades parima kvaliteedi.

  • - Kõik tooted suitsutame naturaalselt lepapuuga.

  • - Süldi valmistame seajalgadest ja –kootidest, mille keetmise käigus tekib ka süldile naturaalne kallerdis. Me ei kasuta süldi valmistamisel želatiini.

  • - Kõikide vorstide valmistamisel kasutame naturaalselt laagerdatud sea- ja –lihaveiseliha, s.t. hoiame soolatud hakkliha 6-12 päeva ca. 4OC juures.

  • - Valmistame ainukese ettevõttena Eestis traditsioonilist itaalia salaamit.

  • - Lihatoodete valmistamisel kasutatavad maitseained jahvatame enne kasutamist tagades parima maitse. Me ei kasuta kunagi valmissegatud maitseaineseguseid.

  • - Me ei kasuta lihatoodete valmistamisel jahu, veesidujaid, peitrasva, maitsetugevdajaid, toiduvärve jms.

  • - Kõikide Matsimoka vorstide kestad on söödavad, sest vorstikestana kasutame vaid naturaalseid sea- veise- ja lambasooli.

 

Aitäh, et mõtled mida sööd!
Sinu Matsimoka

 

 

Leader
Forest

 

Aastatel 2016 ja 2017 toetas Leader programm OÜ Matsimoka lihatööstusele keedukatla, lihahundi, universaalajami, ventilatsioonisüsteemi ja massidoseerija soetamist tootmismahtude kasvatamiseks ja uudsete toodete tootmiseks.

Aastatel 2018-2019 toetas Euroopa Liit OÜ Matsimoka lihatööstust Tõnismäe Tee 6 tootmishoone laiendamisel ja ettekandeteoga lihahundi, lihamassi segaja, poolautomaatse klipsaatori, soolveepritsi, vaakumvorstipritsi, vaakumpakendaja ning kaheraamilise suitsuahju ostmisel tootmismahtude suurendamiseks.