Matsimoka kvaliteetlihatoode pasteet suitsulihakõrnetega on valmistatud eestimaisest seamaksast, sealihast, porgandist ja sibulast. Pasteet on valmistatud traditsioonilisel viisil, s.t. komponendid keedetakse enne valmistamist 6 tundi nõrgal kuumusel, seejärel massistatakse läbi hakklihamasina ning vahustatakse. Täiusliku maitseelamuse saamiseks lisatakse pasteedi peale Matsimoka suitsulihast praetud kõrned.

Koostisosad: seamaks (34%), sealiha (25%), porgand (24%), sibul (15%), keedusool, must pipar, muskaatpähkel.

Netokaal 220g.

 

Pasteet suitsulihakõrnetega

Hind Matsimoka kvaliteetlihapoodides:
€2.30/tk
Current stock: 0
Hind
€2.30

Klientide Arvamused

Keegi ei ole siia veel arvamust kirjutanud. Kirjuta Arvamus
-->