Matsimoka suitsupeekonit oleme valmistanud juba aastast 1982 kui ettevõtte asutaja Aivar Inno hakkas lihatooteid valmistama ja müüma Põhja-Venemaale Karjalasse. 

Suitsupeekoni valmistamiseks kasutame eestis kasvatatud sigade küljeosa. Peale sobivate tükkide lõikamist laagerdub liha 10-14 päeva soolvees madalal temperatuuril. Laagerdumise vahepeal keeratakse küljetükid rulli ja seotakse käsitsi tugevalt kokku ning pannakse uuesti värskesse soolvette. Seejärel riputatakse sooldunud liha suitsuahju ning suitsutatakse lepalaastuga. Selliselt valmistades jääb suitsupeekon parajalt pehme ja mahlane.

Koostisosad: sealiha, sool, säilitusaine naatriumnitrit. 100g toote valmistamiseks on kasutatud sealiha 125g.

Rullpeekon

Hind Matsimoka kvaliteetlihapoodides:
€11.20/kg
Current stock: 0
Hind
€11.20

Klientide Arvamused

Keegi ei ole siia veel arvamust kirjutanud. Kirjuta Arvamus
-->