Matsimoka suitsuliha oleme valmistanud juba aastast 1982 kui ettevõtte asutaja Aivar Inno hakkas lihatooteid valmistama ja müüma Põhja-Venemaale Karjalasse. 

Suitsuliha valmistamisel lähtume traditsioonilistest meetoditest. Peale sobivate tükkide lõikamist laagerdub liha 10-14 päeva soolvees madalal temperatuuril. Laagerdumise vahepeal seotakse tükid käsitsi ning vahetatakse soolvett. Seejärel riputatakse sooldunud liha suitsuahju ning suitsutatakse lepalaastuga.  Selliselt valmistades jääb suitsuliha parajalt pehme ja mahlane.

Saame sinki viilutada, sobib leivale ja toidu valmistamiseks.

100g toote valmistamiseks on kasutatud 125g sealiha!

Koostisosad: sealiha, sool, säilitusaine naatriumnitrit. 100g toote valmistamiseks on kasutatud sealiha 125g

Suitsuliha

Hind Matsimoka kvaliteetlihapoodides:
€12.30/kg
Current stock: 0
Hind
€12.30

Klientide Arvamused

Keegi ei ole siia veel arvamust kirjutanud. Kirjuta Arvamus
-->