Matsimoka suitsuribi valmistamisel kasutame sea küljetüki, kaelakarbonaadi ja seljakarbonaadi peal olevat ribiplaati, mille peale jätame lõigades ka ohtralt liha. Peale sobivate tükkide lõikamist laagerdub liha 3-5 päeva soolvees, misjärel ribitükid seotakse, riputatakse ahju ning suitsutatakse lepalaastuga.

Kuna suitsuribi sobib väga hästi nii ahjus koos kartulitega küpsetamiseks kui ka hernesupi tegemiseks, siis on sellest tootest talvel alati puudus.

Koostisosad: searibi, sool, säilitusaine naatriumnitrit. 100g toote valmistamiseks on kasutatud searibi 120g.

Suitsuribi

Hind Matsimoka kvaliteetlihapoodides:
€5.70/kg
Current stock: 0
Hind
€5.70

Klientide Arvamused

Keegi ei ole siia veel arvamust kirjutanud. Kirjuta Arvamus
-->