Traditsiooniline salaami on meie hinnangul Matsimoka kõige erilisem toode, mille väljatöötamiseks kulus rohkelt õppimist ja katsetusi.  Alustasime 2016ndal Eestis esimesena traditsioonilise Itaalia salaami tootmist meie Tartu Kaubamaja kvaliteetlihapoes. 

Valmistame toorsalaami Matsimoka tootmishoones Lääne-Virumaal ning seejärel riputame vorstid valmima meie kvaliteetlihapoodides asuvatesse spetsiaalsetesse kliimakappidesse, kus edasine valmimisprotsess kestab 4 nädalat. Salaami, nagu ka kõik teised Matsimoka tooted, on tehtud kodumaisest sealihast.

Vorstide valmistamisel kasutame naturaalseid seasooli, tänu millele on vorstikest söödav.

100g toote valmistamiseks on kasutatud 142,6g liha!

Koostisosad: sealiha, sool (2,6%),  küüslauk, punane vein, seasoolikas, must pipar, suhkur, bakterikultuur, säilitusaine naatriumnitrit. 100g toote valmistamiseks on kasutatud 142,6g sealiha.

Traditsiooniline salaami

Hind Matsimoka kvaliteetlihapoodides:
€5.00/tk
Current stock: 0
Hind
€5.00

Klientide Arvamused

Keegi ei ole siia veel arvamust kirjutanud. Kirjuta Arvamus
-->