Eesti lihatööstuste kantsis valmivad kahe venna eestvedamisel kõige ehedamad jõuluroad

Ajaloolises lihatööstuste kantsis, Lääne-Virumaal asub Matsimoka lihatööstus. Seal valmivad tõenäoliselt Eesti kõige ehedamad jõuluroad, kus verivorstide tegemisel on kasutatud päris seaverd ning süldi tegemisel naturaalset kallerdist.

„Näiteks teisipäeval oli minu vahetus ja päev algas sellega, et sigu ei tulnud kohale – olid mingid ebakõlad kommunikatsioonis –, siis tulid suured Rimi ja Selveri jõulutellimused, vaakumpakendaja ei töötanud ja suitsuahi andis häiret. Lõpuks oli külmaseadmetes leke,” kirjeldab Sten Inno (32), üks kolmest Matsimoka lihatööstuse omanikust, milliste väljakutsetega pidi perefirma nädala aega enne jõululaupäeva silmitsi seisma. Päeva lõpuks muidugi kõik asjad laabusid.

Vaata videot ja loe kogu artiklit: Delfi Ärileht 24.12.2019