Komeedina lihatööstuse maailma
Matsimoka on teel Eesti edukamate pereettevõtete hulka, mille müügitulu on mõne aastaga kasvanud 17 korda.
Eesti lihatööstus Matsimoka on saamas üheks edukamaiks pereettevõtteks ning liigub selles suunas väga kiires tempos. Põhjuseid on mitmeid, kuid peamine on armastus puhta ja kvaliteetse toidu vastu ning traditsioonid ja põhimõtted, milles järeleandmistele kohta pole. Jan Inno, kes oli koos isa Aivari ja venna Steniga juba 6 aastaselt tegev suitsulihameister laadaplatsidel ja kellest on saanud tänane Matsimoka finants- ja arendusjuht, võtab kokku tehtu ning jagab lugejatele infot, miks näiteks lisavad paljud tootjad oma toodetesse e-aineid ja kuidas saavad nemad, Matsimokas, hakkama lisaaineid kasutamata.
Loe täispikka artiklit: Postimees Majandus 02.10.2020