Ahjuliha talvises marinaadis, 700g
Ahjuliha talvises marinaadis on Matsimoka vanim ja populaarseim ahjuliha. Toode on valmistatud Eestis kasvatatud sea kaelakarbonaadist, mis jääb ahjus küpsedes mahlane ja pehme.
Kasutamisõpetus: Hoia toodet koos pakendiga 1 tund toatemperatuuril. Seejärel eemalda pakend ning aseta liha koos kastmega kaanega ahjupotti. Küpseta 180°C juures ca. 1,5 tundi sisetemperatuurini 72°C.
Koostisosad: Sealiha 79,2%, vesi 10%, rapsiõli 3.4%, tšilli, koriander, SINEP, sool, küüslauk, must pipar.
Keskmine toiteväärtus 100g kohta:
Energiasisaldus Kcal |
Rasvad g | millest küllastunud rasvhapped g |
Süsivesikud g | millest suhkrud g | Valgud g | Sool g |
---|---|---|---|---|---|---|
200 | 15,1 | 4,8 | 1,8 | 0,9 | 15 | 1,4 |