-
Suitsuliha, kg
Suitsuliha on Matsimoka esimene toode rohkem kui 40 aastat tagasi. Sestsaadik oleme suitsuliha valmistamist pidevalt täiustanud. Toode on valmistatud värskest Eesti lihast.
-
Suitsupeekon, kg
Suitsupeekoni valmistamiseks valime välja parimad läbikasvanud Eesti sea küljetükid. Küljetükke laagerdame 14 päeva soolvees.
-
Suitsukülg, kg
Suitsukülje valmistame Eesti sea seljapoolsest küljeosast. Valime välja parimad tükid ning eemaldame kamara. Kamara eemaldamine on oluline, et suits annaks maitset mõlemale küljeliha poolele.
-
Suitsuribi, kg
Matsimoka suitsuribi sisaldab palju liha ning on mõnusalt mahlane. Ribiliha lõikame Eesti sea seljakarbonaadi ja kaelakarbonaadi pealt, laagerdame 4 päeva soolvees ning seejärel suitsutame õrnalt lepapuuga.
-
Suitsukana, kg
Suitsukana on üks Matsimoka hitttoodetest. Puhastame Eestis kasvatatud broilerirümba liigsest nahast ning rasvast ja lõikame pooleks. Seejärel seome tiiva ja kintsu nööriga rümba külge, et hiljem suitsutamisel jääks liha mahlane. Peale sidumist laagerdame broileri poolrümbad 4 päeva soolvees ning suitsutame lepapuuga.
-
Suitsuvorst küüslaugutükkidega, 240g
Suitsuvorst küüslaugutükkidega on valmistatud laagerdunud Eesti sealihast ning suitsutatud lepapuuga. Lihale lisatakse värske küüslaugu tükke. Maitset annab ka must pipar ning muskaatpähkel.
-
Suitsuvorst juustuga, 240g
Seitse päeva laagerdunud Eesti sealihast valmistatud suitsuvorst, millele on rohkelt lisatud Eestis toodetud Edam juustu. Toode on suitsutatud naturaalse lepapuuga.
-
Viilutatud suitsuliha, 110g
Viilutatud suitsuliha valmistame Eesti sea välisfileest, mida laagerdame 14 päeva soolvees ning seejärel suitsutame naturaalse lepapuuga. Vahetult peale suitsutamist ning jahutamist viilutame toote paraja paksusega mahlasteks viiludeks.
-
Küüslaugupekk, kg
Küüslaugupekk on üks Matsimoka esimestest toodetest. Küüslaugupekk sobib väga hästi nii võileivale kui ka kasutamiseks toidu valmistamisel. See on valmistatud sea seljapekist, värskest küüslaugust ja soolast. Küüslaugupeki suitsutame naturaalse lepapuuga.
-
Viilutatud suitsupeekon, kg
Suitsupeekoni valmistame Eesti sea seljapoolsest küljeosast. Valime välja parimad tükid ning eemaldame kamara. Kamara eemaldamine on oluline, et suits annaks maitset mõlemale küljeliha poolele.