-
Naturaalne puljong, 0,75l
Puljongi valmistamisel keedame lihakaid konte koos maitseainete ning sibula, porgandi, selleri ja seentega 12h.
-
Seljanka, 1000g
Seljanka on Matsimoka naturaalsest puljongist valmistatud kvaliteetsupp. Seljanka koostises olevad porgand ja sibul on parima maitse saamiseks läbi praetud.
-
Frikadellisupp, 1000g
Frikadellisupp on Matsimoka naturaalsest puljongist valmistatud kvaliteetsupp. Supi koostises olevad porgand ja sibul on parima maitse saamiseks läbi praetud ning frikadellid on valmistatud Matsimoka tootmises eestimaisest kanalihast.
-
Borš, 1000g
Borš on Matsimoka naturaalsest puljongist valmistatud kvaliteetsupp. Supi koostises olevad punapeet, kapsas, sealiha, porgand ja sibul on parima maitse saamiseks läbi praetud.
-
Ungari Guljašš, 1000g
Guljašši valmistamiseks praeme liha ning segame selle magusa paprikapulbri ning sibulaga. Lisame puljongi ja maitseained ning keedame tasasel tulel kuni liha pehmeneb. Seejärel lisame porgandi ja kartuli ning küpsetame kuni valmimiseni.
-
Hernesupp, 1000g
Hernesupp on Matsimoka naturaalsest puljongist valmistatud kvaliteetsupp. Supi koostises olevad porgand ja sibul on parima maitse saamiseks läbi praetud.