Sült naturaalse kallerdisega, 320g
Matsimoka sült on üks Matsimoka populaarsematest toodetest. Tihti ei suuda me seda piisavalt toota, sest Matsimoka sült on käsitööna valmistatud ning naturaalse kallerdisega. Me ei kasuta želatiini. Keedame sea koote ja jalgu 12 tundi ning puhastame liha kontidest. Seejärel paneme kallerdise uuesti keema, lisame tükeldatud koodiliha ning villime kuuma süldi topsidesse. Peale jahtumist ongi Eesti parim sült valmis.
Koostisosad: Sealiha (50%), joogivesi, porgand (2,4%), sibul (2,4%) keedusool, must pipar, loorber.
Keskmine toiteväärtus 100g kohta:
Energiasisaldus Kcal |
Rasvad g | millest küllastunud rasvhapped g |
Süsivesikud g | millest suhkrud g | Valgud g | Sool g |
---|---|---|---|---|---|---|
68,8 | 3 | 1,2 | 0,4 | 0,3 | 10,6 | 1,6 |