Viilutatud suitsupeekon, kg
Suitsupeekoni valmistame Eesti sea seljapoolsest küljeosast. Valime välja parimad tükid ning eemaldame kamara. Kamara eemaldamine on oluline, et suits annaks maitset mõlemale küljeliha poolele. Lihatükke laagerdame 14 päeva soolvees ning seejärel suitsutame naturaalse lepapuuga. Vahetult peale suitsutamist ning jahutamist viilutame toote paraja paksusega mahlasteks viiludeks.
Koostisosad: sealiha, sool, säilitusaine naatriumnitrit. 100g toote valmistamiseks on kasutatud 125g sealiha.
Keskmine toiteväärtus 100g kohta:
Energiasisaldus Kcal |
Rasvad g | millest küllastunud rasvhapped g |
Süsivesikud g | millest suhkrud g | Valgud g | Sool g |
---|---|---|---|---|---|---|
478,1 | 44,8 | 15,8 | 0 | 0 | 18,7 | 1,8 |