Suvetooted

Eesti esimesest (avatud veebruaris 2016) Matsimoka butchery’st saavad soovijad osta vaid kvaliteetsest kodumaisest toorainest valmistatud suitsulihatooteid, kus ei ole kasutatud säilitusaineid ning näha, kuidas kohapeal valmib päris oma kodumaine salaami. Matsimoka suurepärase teenindusega lihaletist leiab gluteenivaba suitsuliha, grill-liha, värsket sealiha, sinki, erinevaid suitsuvorste, salaamit, grillvorste, toorvorste, sülti, pasteeti ning jõulude ajal maitsvaid verivorste. Butcheryte idee hakkaski idanema just soovist pakkuda oma tooteid lahtisena ning pakendatult paberisse, et säiliks toote naturaalsus. Kuna Matsimokal on iga päev värske liha kaup letis, siis soovime, et see jõuaks võimalikult "rikkumata" inimese toidulauale ning paber on selleks suurepärane pakendamismaterjal. Arvame ka, et tänapäeval muutuvad toidutooted aina anonüümsemaks. Toote ja kliendi vahel on ainuüksi pakend, kust on võimalik toote kohta infot saada. Meie aga peame oluliseks, et toote ja kliendi vahel oleks meie Matsimoka meister, kes teab täpselt kuidas toode on valmistatud, kust tuleb tooraine, milliseid maitseaineid meie toode sisaldab ja mis on toote hinna taga olev väärtus. Meie meister teab neid asju, sest ta on ise ka neid valmistanud. Meie jaoks on just selline usalduslik suhe ning kommunikatsioon kliendiga väga oluline, sest ainult nii saame teada, mida klient soovib ja ootab, et hiljem oskaksime seda talle ka pakkuda.

Matsimoka kvaliteetlihapoed Eesti parimates kaubanduskeskustes

Alates lihatööstuse rajamisest oleme arendanud oma kvaliteetlihapoodide võrgustikku ning Matsimoka kaubamärki. 2019nda aasta teiseks pooleks jõudsime 5 aastat tagasi loodetud eesmärgini - meie kvaliteetlihapoed asuvad Eesti parimate kaubanduskeskuste (Tallinnas Rocca al Mare, Tartu Kaubamaja, Pärnu, Põhjakeskus, Kristiine keskus, ja Ülemiste keskus) parimates asukohtades. Meil on hea meel teatada, et Matsimoka kvaliteetlihatooteid saab nüüd osta ka valitud Rimide lihaletist. Koostöö Rimiga on mõlema poole jaoks suur väljakutse. Rimi jaoks tähendab see väljakujunenud standardite muutmist kuna meie lihatoodete säilivusaeg on lühike ning tooted ei ole pakendatud. Tallinnas on Matsimoka värsked lihatooted saadaval Haabersti Rimi lihapoes, Pärnu Kaubamajaka Rimis ning Tartus Lõunakeskuse Rimis. Matsimoka tooted rohkem kui 80 poes üle Eesti Alates aastast 2018 hakkasime tegelema aktiivselt oma toodete turustamisega läbi jaekettide. 2019nda aasta lõpuks moodustas müük jaekettidesse juba 20% meie ettevõtte toodangust. Koostöö toimib ning pidevalt laieneb Eesti suurimate jaekettidega (Rimi, Coop, Selver, Maxima) Tallinnas ja mujal üle Eesti. Praeguseks oleme välja töötanud üle 50 erineva toote ning pidevalt tuleb uusi ideid uute toodete ja tootmismeetodite osas. Matsimoka kvaliteetlihapoed ja müük läbi jaekettide moodustavad huvitava sümbioosi - meie müügikohad võimaldavad pidevalt välja töötada ja katsetada uusi ja põnevaid tooteid ning jaeketid võimaldavad paljude inimeste igapäevast ligipääsu meie põhitoodetele Eesti erinevates lihapoodides.

Tooted nagu muiste

Alati on valikus peale värkse singi ka suitsulihatooted: koodid, ribid, rullpeekon, kintsutükid, samuti ahjuvorstid ning küüslaugupekk. Kuna vorstid tehakse tailihast, jääb palju pekki üle, mida saab kasutada küüslaugupekis. Jõulude ajal tehakse kindlasti eelmise talve hitti: verivorst Matsimoka suitsulihaga, kus kruupi ja suitsuliha on võrdselt. Meie tooted on täisväärtuslik toit, pole vahet, kas on tehtud siin või koduköögis. Kvaliteet on sama. Lihavalmistamise maksimaalne temperatuur on 78 kraadi, seega enamik vitamiine jääb värske liha sisse alles. Isegi tänapäeval rämpstoidu maine saanud viinerit tehakse Matsimokas ainult tailihast. Viinerit hakati Viinis tegema kolmsada aastat tagasi ja sel on omad traditsioonid. Viinerit valmistati ainult käsitsi peeneks vändatud tailihast, see oli pidupäevaroog. Matsimokal tehakse viinerit nagu vanasti- kasutame värsket sealiha. Meie ei kasuta fosfaate, stabilisaatoreid, värvaineid, kanalihamassi ega pakenda kilesse. Matsimoka ei pakenda mitte ühtegi toodet kilesse, see tähendab, et neid ei võeta kaubanduskettidesse. Seetõttu saabki Matsimoka tooteid osta ainult oma kvaliteetlihapoodidest, mis asuvad Tartu kaubamajas, Pärnus, Rakvere Põhjakeskuses ning nüüdsest ka Tallinnas Solarise keskuses. “Kui esimest korda proovida korraga Matsimoka või mõne suurtööstuse viinerit, siis võib-olla ei teegi suurt vahet, aga kui süüa mõnda aega ainult Matsimoka toodangut, siis enam muud viinerit ei tahagi..”, mainib Matsimoka tarbijaskond.

Meie mõnusaimad suvetooted ja kampaaniad

Matsimoka Võsu šašlõkivorst Matsimoka hakkas tegema Võsu külale mõeldud tooteid, et arendada kohalikku külaelu, mida veab MTÜ Võsu Külaselts! Võsu Külaseltsil on hea meel teatada, et Võsu Meie toidukaubad poodi on jõudnud müüki koostöös Matsimokaga Võsu grillvorst ja Võsu vorst küüslauguga! Matsimoka toodab traditsioonilisel meetodil, Eesti värskest toorainest ning väga kõrge kvaliteediga lihatooteid. Ostes Võsu vorsti või grillvorsti toetad Võsu küla arengut! Kui juhtud külastama seda äärmiselt kauni loodusega kanti, siis soovitame minna Võsu Meie Toidukaupadesse Võsu Vorsti proovima!

Ahjuvorst mozzarella, tomati ja basiilikuga

Matsimoka kvaliteetlihatoode grillvorst mozzarella, tomati ja basiilikuga on valmistatud eestimaisest värskest sealihast, mis on enne kasutamist naturaalselt laagerdatud. Parima kvaliteedi saavutamiseks jahvatatakse maitseained vahetult enne vorstide valmistamist. Ahjuvorsti muudab täiuslikuks Saaremaal valmistatud mozzarella juust. Vorstide valmistamisel kasutame naturaalseid seasooli, tänu millele on vorstikest söödav. 100g toote valmistamiseks on kasutatud sealiha 95,3g.

Värske lihaveise sink

Meil on rõõm teatada, et peale väikest pausi ootab värske lihaveise sink Teid taas meie esindustes. Lihaveise sink on valmistatud Eestimaisest lihaveise lihast. Parima tulemuse tagamiseks laagerdame liha 10 päeva soolvees ja suitsutame naturaalse lepalaastu suitsuga. Nii jääb sink mahlane ja aromaatne. Värske sink on eriti mõnus suvehommikuil perega koos olles värske leiva peale panna koos värske kurgi ja tomatiga.