Talvetooted

Kõige ehedamad jõuluroad

Ajaloolises lihatööstuste kantsis, Lääne-Virumaal asub Matsimoka lihatööstus. Seal valmivad tõenäoliselt Eesti kõige ehedamad jõuluroad, kus verivorstide tegemisel on kasutatud päris seaverd ning süldi tegemisel naturaalset kallerdist.

Jõulud on Matsimoka pere jaoks kõige kiirem aeg aastas. Oleme rabanud ööd ja päevad, et Teie lauale tuua meie traditsioonilisel meetodil valmistatud lihatooteid. Kaupa on palju ja usume, et jätkub kõikidele lihasõpradele!

Parima gluteenivaba lihatoodete valiku jõululauale leiate kindasti Matsimokast! Meil on pakkuda verivorsti suitsupeekoniga, vanaema retsepti järgi valmistatud sülti naturaalse kallerdisega, ahjuliha talvises marinaadis, ahjuliha röstsibulaga, küüslaugupekki, pasteeti, suitsuliha ja palju palju muud!
Tulge meile külla Matsimoka kvaliteetlihapoodidesse, mis asuvad Eestis Tartu Kaubamajas, Ülemiste keskuses, Rocca al Mare kaubanduskeskuses, Kristiine keskuses ning Rakvere Põhjakeskuses. Lisaks leiate piiratud valikus meie tooteid Rimi, Selveri, E-Selveri ja Coop kaupluste lettidest!

Ärimudelist

Matsimoka on praeguseks Eestis efektiivne ja kasumlik ettevõtte, mis on alates lihatööstuse rajamisest olnud igal aastal kasumis ning pidevalt kasvava müügikäibega. Kvaliteetlihatoodete tootjana oleme küll nišitootja, kuid sellest hoolimata on meie kliendid erineva vanuse, jõukuse, rahvuse jm. taustaga. Oleme selle saavutanud tänu meie läbimõeldud hinnapoliitikale ja efektiivsele ning oskuslikule tootmis- ja müügiprotsessile.

Läbimõeldud toodete hinnapoliitika

Matsimoka on alati eelistanud mõistliku hinnaga suuri läbimüüke ja tootmiskoguseid kallitest hindadest tingitud vaikusele müügikohas. Me soovime, et meie müügikohtades Eestis oleks pidev tunglemine ja ostmine ning et meie kliendid saaksid meid külastades alati positiivse emotsiooni osaliseks. Seetõttu pöörame lisaks toodete kvaliteedile ja mõistlikule hinnapoliitikale suurt tähelepanu ka klienditeenindajate pidevale väljaõppele ja motiveerimisele.

Tootmise efektiivsus

Lisaks läbimõeldud müügipoliitikale pöörame suurt tähelepanu ka tootmise efektiivsusele. Tootmise efektiivsuse aluseks on läbimõeldud töövõtted, professionaalsed ja motiveeritud töötajad ning kaasaegsed seadmed. Lihatööstust rajades soetasime kasutatud kuid kvaliteetsed tootmisseadmed Eestis. Ettevõtte kiire arenemisega seoses oleme nüüdseks soetanud Euroopa Liidu toetuste toel uue tipptasemel seadmetepargi (Seydelmann, Reich, Metos, Kolbe, Handtmann, Polyclip, Webomatic, Siebeck, Maja, KT).

Vabariigi presidendi kantselei peakokk Taigo Lepiku kommentaar Matsimoka OÜst-

Mulle meeldib Matsimoka perekondlik ajalugu ja soov elustada pärandit: ilma lisaaineteta lihatoodete valmistamine. Olin nendest varem kuulnud, aga kui kuu aega tagasi sain Matsimoka vorsti maitsta, võtsin kohe ühendust. Tooted on head, neis on parajalt suitsumaitset ja soola. Vorsti ja värsket sinki pakun võileiva peal, aga suitsutoodete kasutamise mängumaa on lõputu.
Neil on tohutu potentsiaal Eestis areneda ja kasvada. Nemad ise ja töötajad on uhked selle üle, mida teevad. Lisaks meeldib mulle see, et nad pakivad oma tooted paberisse, mitte kilesse.

Talvised populaarseimad tooted

Matsimoka pasteet suitsulihakõrnetega
Alates Matsimoka tootmise avamisest 2014 aastal oleme võitnud paljude eestlaste südamed oma traditsioonisel meetodil valmistatud lihatoodetega. Tänaseks päevaks oleme jõudnud maksimaalse tootmispiiri lähedale ning seetõttu peame kõikide inimeste toidulauale jõudmiseks oma tootmismahtu oluliselt suurendama. Näiteks Fitlap toitumiskava järgijate seas on Matsimoka pasteet niivõrd armastatud kaup, et see on poelettidelt pidevalt otsas.

Ahjuliha talvises marinaadis

Jõululaud sai kenasti kaetud, aga millega üllatada oma külalisi uue aasta peolaual? Selleks soovitame Teile Matsimoka gluteenivaba ahjuliha talvises marinaadis!
Eesti värske sealiha on pandud marinaadi, mida maitsetab tšilli, sinep ja koriander. Maitseained on jahvatatud vahetult enne marinaadi valmistamist.
Kuidas ahjuliha valmistada?
Hoia pakendis liha 1-2 tundi toatemperatuuril. Seejärel eemalda pakend ning pruunista liha eelsoojendatud ahjus 220' juures 30 minutit. Seejärel kata liha fooliumiga või aseta liha kaanega küpsetuspotti ning küpseta 150' juures 2-4 tundi. Mida pikem on küpsetusaeg, seda parem on tulemus.